Naslovi

Sada je stvarno kraj: Igor Kojić se iselio iz stana u Zagrebu

Igor i Severina Kojić

Sad je stvarno kraj. Hrvatska pjevačica Severina Vučković donijela je odluku da njen, još uvijek zakoniti suprug, Igor Kojić napusti dom u Zagrebu.

Prema saznanjima „Blica“, početkom aprila Igor je spakovao kofere i napustio stan u zagrebačkom naselju Kozjak, gde pjevačica stanuje već duže vrijeme. Ovu priču potvrdile su i komšije koji su bili svjedoci iste.

Već nekoliko mjeseci Severina i Igor nisu viđeni zajedno. Prije toga je on tokom boravka u Zagrebu stanovao s njom u stanu. U zgradu jedino dolazi njen menadžer Tomica, s kojim se pomirila, te je on jedino posjećuje. Prije nekoliko dana pojavio se Igor, koji je došao sa kombijem beogradskih registracija, nije se dugo zadržao. Bio je prisutan taman toliko koliko mu je bilo potrebno da ukrca stvari u kombi. Severina ni u jednom trenutku nije napuštala stan, i nije mu niko pomogao da se iseli. Očigledno je da su između njih dvoje zahladnili odnosi, te da poslednjih godinu dana jedva da komuniciraju – priča jedan od komšija za Blic.

Severina navode nije potvrdila, ali nije ni demantovala.

Podsjećamo da je u braku između Severine i Igora došlo sredinom marta prethodne godine. Severina je prvih mjeseci dok je trajala pandemija koronavirusa boravila u Beogradu, u kući Kojića. Sredinom aprila bila je privedena za kretanje za vrijeme policijskog časa. Ubrzo nakon saslušanja otišla je u Zagreb. Od tada se nije vraćala u Igorov porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Ne znam gdje su, niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade – rekao je krajem prošle godine Keba. Ono što je interesantno, jeste da su Seve i Igor dobar dio zajedničkih fotografija izbrisali.

I dok se šuška o njihovim porodičnim problemima, Severina i Igor Kojić ostaju suzdržani komentara.

Izvor: alo.rs

Komentariši