Naslovi

Pjesma „Biću tvoja sjena“ novi je singl Nene Murića

Neno Murić

Nakon prošlogodišnje ljetne himne „Bambina“, predstavljen je novi singl „Biću tvoja sjena“. U jedinstvenoj interpretacije Nene Murića, ovaj singl nedvojbeno će se pretvoriti u još jedan ljubavni hit.

Tekst za pjesmu „Biću tvoja sjena“ Neno je pisao kada je bio inspirisan svojim trenutnim stanjem zaljubljenosti.

Ljubav je vječna inspiracija i iz nje crpim ideje za svoju muziku. Najljepše tekstove napisao sam kada sam bio ostavljen i onda kada sam bio potpuno opijen ljubavlju. Nema sredine – za hayatproduction.ba rekao je Neno Murić.

Jesu li pjesnici izmislili ljubav kako bi pisali pjesme? Mnoga djela nastala su inspirisana ljubavlju, te one prenose iskustva i spoznaje koje se drugačije ne bi mogle ni prenijeti.

Mislim da se čovjek treba stalno i iznova zaljubljivati. Vjerujem da je to moguće i u dugim vezama, isto kao u onim koje su tek na početku. „Biću tvoja sjena“ oslikala je spoj duše i tijela, te nemogućnost da ljubav uspije ako jedno od dvoje izostane – rekao je Neno.

Ljubavni stihovi koje je umjetnik napisao inspirišu i nas kao slušaoce da odgonetnemo smisao tog umjetničkog stvaranja.

Nenina iznimna interpretacija udahnula je potpuno novi život ovoj velikoj uspješnici na kojoj je radio zajedno s dugogodišnjim prijateljem Edvinom Hadžićem. Edvin je zajedno s Nenom radio na muzici, i potpisuje aranžman za novi singl.

Spot koji prati ovu priču rađen je pod rediteljskom palicom Tarika Biče. Kroz pokret plesača, ova ljubavna priča upakovana je i vizuelno.

Singl „Biću tvoja sjena“ poslušajte premijerno na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši