Naslovi

Slavlje u porodici: Sloba Vasić postao roditelj

Slobodan Vasić

Srbijanski pjevač Sloba Vasić prije dva dana postao je otac. Svoju radost podijelio je odmah na društvenim mrežama sa svojim pratiocima. Međutim, u svojoj objaci Sloba nam nije otkrio koje je ime izabrao za svoju mezimicu. To je učinila njegova supruga Jelena.

Izvor instagram

Svojom objavom na Instagramu i emotivnom tekstu raznježila je mnoge

Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obe da srećno dođeš na ovaj svet, i isplatilo se! Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam napokon kako izgleda moj svet! Bio je prazan bez tebe, neispunjen! Jedva čekam svaki momenat sa tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smeh… Snago moja!!! Tata tvoj i ja od danas živimo za tebe! Posebno želim da se zahvalim svojoj jedinoj ljubavi koji je svaki tren bio uz mene, i kad me niko ne bi mogao trpeti, koji je sve zajedno sa mnom izgurao i bio uz mene do zadnje moje kontrakcije, kada nisam mogla ni samu sebe da vidim… Hvala ti što si mi podario život i moj uzdah za koji od danas živim!!! Dobro nam došla, naša Marija! – napisala je Jelena Karagić, Miss Earth BiH za 2017. godinu.

Sloba i Jelena Vasić za svoju nasljednicu izabrali su ime s predivnim značenjem.

Značenje imena “Marija” ima više tumačenja. Prevod zavisi od jezika u kome je ovo ime prvi put bilo spomenuto. Na hebrejskom jeziku Marija znači “morska kapljica”. Na egipatskom ime je izvedeno od riječi “myr” što znači “ona koja je voljena”. U brojnim drugim tumačenjima ime Marija se prevodi kao “milostiva”, “žena koja je uzvišena”.

Komentariši