Naslovi

Dirljive riječi: Sergej Ćetković se oprostio od roditelja

Sergej Ćetković

Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu – napisao je Sergej Ćetković na svom Instagram profilu.

Pjevač i kantautor Sergej Ćetković u prethodnom periodu i vrlo kratkom razmaku ostao je bez oba roditelja. Od posljedica koronavirusa preminula mu je majka Dragica i otac Slobodan.

Ovaj crnogorski muzičar od svojih roditelja se dirljivim riječima oprostio putem svog Instagram profila.

Koliko god se čovjek pokušava spremiti, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, bit će dovoljno uzeti zraka i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… – stoji u objavi.

Izvor: instagram @cetkovics

Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu posljednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a sretni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj posljednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na posljednjoj krivini, da zajedno nasmijani uđete na vrata raja – napisao je Sergej.

Neka vas anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan –  zaključio je.

Mnogi koji su primili ovu vijest ostali su u suzama. Koronavirus izazvao je mnoge nesreće i nadamo se da ćemo uskoro naći načina da mu stanemo u kraj.

Komentariši