Naslovi

Hanka Paldum ponovo u studiju

Hanka Paldum, fotografija sa snimanja spota

Hanka Paldum, bosanskohercegovačka diva, uskoro će publici predstaviti novi singl na kojem radi. Hanka vjeruje da će ova pjesma brzo da nađe put do publike i da će ostati zabilježena u vremenu.

Riječ je o pjesmi koja govori o našem Sarajevu. Ona je dio projekta Samira Zavlana koji pravi pjesme o brojnim bh. gradovima, a sve će interpretirati različite kolegice i kolege. Sarajevo je opjevano u brojnim pjesmama, ali koliko je lijepo stalno treba snimati nove – naglašava Hanka Paldum.

Hanka je poznata kao osoba koja se uvijek rado odaziva na humanitarne akcije i pomaže ljudima kojima je to napotrebnije.

U ovim teškim vremenima svako od nas treba dati svoj doprinos. Pokušavam svaki dan nekog obradovati i vratiti mu osmijeh na lice. Nedavno sam o nekim projektima razgovarala sa Đemilom Talić – Gabriel. Ona je veliki borac i pomaže svima. Te žene se ne možeš „kutarisati“, od njene dobrote koliko želi da pomogne ljudima. Samo ljude saziva da bi ih učinila sretnim. Bila sam njen gost u Neumu i nejverovatno je kako je ona dobrodušna – kaže Hanka Paldum.

Pročitajte više: Pogledajte kako je bilo na promociji pjesme „Ljubav svih vremena“

Komentariši