Naslovi

HP Live vam donosi prijenos uživo koncerta Deniala Ahmetovića

HP Live je projekat muzičke produkcije kojom se stavlja fokus na svirku uživo. Nakon brojnih gostiju, odličnih provoda i još boljeg repertoara, na scenu će stati naš Denial Ahmetović.

Live streaming na društvenim mrežama predstavlja reprodukciju sadržaja na principu prenosa uživo i u vrlo kratkom vremenskom periodu je napravio skok od noviteta do nužnosti. Društevene mreže poput Facebooka, Instagrama i YouTube-a su integrisali snimak uživo u svoje platforme, tako da sve veći broj brendova u skladu s tim prilagođava svoje strategije na društvenim mrežama. Na taj način, Hayat Production, nastoji svima onima koje prate sadržaje muzičke produkcije omogućiti još jedan način uživanja u zabavnim sadržajima. – izjavio je Arel Češljar, muzički producent Hayat Productiona i idejni tvorac HP Live-a.

Ovog petka u HP Live-u publika će imati priliku poslušati neke od najboljih hitova u izvedbi Deniala. Njegova svirka uživo će obuhvatiti neke od od onih na kojima je radio, ali će se pjevati i pjesme drugih zvijezda koje su osvojile Balkan.

Prijenos VIP Koncerta pogledajte u petak, 05.03. od 21:00 h.

Komentariši