Naslovi

Danijela Martinović: Emotivna poruka za Petra Grašu

Danijela Martinović i Petar Grašo

Jedan od najvećih i najpopularnijih muzičara, Petar Grašo proslavio je svoj 45. rođendan. Emotivnu i specifičnu čestitku, na svom Instagram profilu, uputila mu je i dugogodišnja partnerica Danijela Martinović.

Neka ti je najplavije… Neka ti je more. Sretan rođendan – napisala je Danijela ispod objave.

Izvor: Instagram @danijelamartinovicofficial

Rođendanskim čestitkama pridružili su se i brojni pratioci koji su mu zaželjeli sve najbolje.

Petar Grašo sin je nekadašnjeg košarkaša KK “Splita”, Zorana Graše. Svoju muzičku karijeru započinje još u djetinjstvu, sa svega 16 godina. Tada je napisao pjesmu “Boginja” kojom je, s Oliverom Dragojevićem, stao pred publiku na Dori 1995. godine. Tada je Grašo osvojio 2. mjesto.

Danijela Martinović i Petar Grašo su se upoznali 1995. godine. Bilo je to na Dori u Opatiji, a svoju ljubavnu vezu započeli su dvije godine kasnije. Njih dvoje su jedan od najdugovječnijih parova na muzičkoj estradi. Zajedno su preko 23 godine, i prema svemu, možemo reći da imaju idealnu vezu.

Ovaj par svoju ljubav ne promoviše često, a rijetko ih kada viđamo u janosti zajedno. Više puta su istakli kako za njihovu ljubav i konekciju nije potreban brak. Smatraju da su im se duše prepoznale i da nijedan papir to ne mora krunisati.

Pročitaj više: Nada se koncertima – Petar Grašo vjeruje da nam proljeće donosi bolja vremena

Komentariši