Site icon Hayat Production

HP Live vam donosi prijenos uživo koncerta Deniala Ahmetovića

HP Live je projekat muzičke produkcije kojom se stavlja fokus na svirku uživo. Nakon brojnih gostiju, odličnih provoda i još boljeg repertoara, na scenu će stati naš Denial Ahmetović.

Live streaming na društvenim mrežama predstavlja reprodukciju sadržaja na principu prenosa uživo i u vrlo kratkom vremenskom periodu je napravio skok od noviteta do nužnosti. Društevene mreže poput Facebooka, Instagrama i YouTube-a su integrisali snimak uživo u svoje platforme, tako da sve veći broj brendova u skladu s tim prilagođava svoje strategije na društvenim mrežama. Na taj način, Hayat Production, nastoji svima onima koje prate sadržaje muzičke produkcije omogućiti još jedan način uživanja u zabavnim sadržajima. – izjavio je Arel Češljar, muzički producent Hayat Productiona i idejni tvorac HP Live-a.

Ovog petka u HP Live-u publika će imati priliku poslušati neke od najboljih hitova u izvedbi Deniala. Njegova svirka uživo će obuhvatiti neke od od onih na kojima je radio, ali će se pjevati i pjesme drugih zvijezda koje su osvojile Balkan.

Prijenos VIP Koncerta pogledajte u petak, 05.03. od 21:00 h.

Exit mobile version