Naslovi

Još jedna dama u HP Live-u: Slađana Mandić pjevat će vam najveće hitove

Bosanskohercegovačka muzička scena manja ženskim vokalima, ali one koje imamo i više su nego kvalitetni. Naš HP Live obogatile su dame poput uvažene Jasne Gospić i Esme Kovač. Gledatelje Hayat Televizije obradovat će i nastupom uživo zabaviti sve popularnija Slađana Mandić. Nakon kraćeg porodiljskog odsustva odlučila je, u saradnji s Hayat Produkcijom, za svoje fanove napraviti jedan muzički spektakl.

Projekat koji traje već godinu dana, nastavljamo i u ovoj 2021. godini, a ovog puta zadovoljstvo nam je ugostiti još jednu damu sjajnih vokalnih sposobnosti i profesionalnog odnosa prema poslu. U pitanju je Slađana Mandić koja će nam otpjevati sve svoje hitove, ali i hitove poznatih regionalnih izvođača. Ne propustite još jedan HP Live, jer mi smo tu zbog vas. Vidimo se u ponedjeljak od 21:00 h – izjavila je Amela Karačić, zamjenica direktora Hayat Produkcije.

Pratite nas u ponedjeljak, 15.02.2021. godine od 21:00 h putem streaming opcije na zvaničnom Facebook profilu, kao i na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši