Naslovi

Halid Muslimović u HP Show-u: Ekskluzivno o prijavi SIPA-e

Dosta se diglo prašine oko bh. pjevača Halida Muslimovića. Naime, Agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) podnijela je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv pjevača. Informacije koje su zatim procurile u javnost pune su dezinformacija s ciljem rušenja tuđeg ugleda.

U HP Show-u Halid Muslimović odlučio je ekskluzivno progovoriti o navodima koji mu se stavljaju na teret.

Ja vrlo donbro poznajem sebe i tvrdim da nemam crne mrlje u svom životu, o drugim stranama neću pričati. Vrijeme će pokazati sve! Ja sam narodni čovjek, živim s narodom, dijelim s narodom i nikad nikome ništa nisam uzeo! – započeo je svoju izjavu Halid Muslimović.

Dosta medija je prenijelo netačne navode, a Halid je na sve te navode ostao staložen i bez naglih reakcija. Kažu da čovjek koji nije kriv nema potrebe da se brani.

Ja ne mogu da se hrvam sa medijima. A u cijeloj ovoj priči vjerodavan je samo sud! Ne mogu oni jedan brend kao što je Halid Muslimović tako lako da obore. – kaže Muslimović.

Podsjećamo, Muslimović se tereti da je počinio krivična djela pranja novca i prevare i da je stekao protipravnu imovinsku korist od najmanje 209.237 KM.

Ukoliko niste imali priliku da pogledate emisiju u redovnom terminu, pogledajte je na našoj zvaničnoj Facebook stranici ili klikom ovdje!

Komentariši