Naslovi

“Ima jedno svjetlo”: Goran Karan posvetio novu numeru djevojčici stradaloj u potresu

Goran Karan je predstavio numeru “Ima jedno svjetlo” za koju je rađen i spot. Pjesmu je umjetnik posvetio Anamariji, djevojčici koja je stradala tekuće godine u potresu u Zagrebu.

Splitski pjevač Goran Karan realizovao je svoju zamisao u saradnji sa Goranom Kačurovom, koji inače živi u Novom Zelandu, te novozelandskim kvartetom ‘The Shades’.

Tada su me oduševili svojim glasovima i htio sam nastaviti suradnju, ali ovaj put originalnim radom. Nikša Bratoš napravio je vrlo diskretan aranžman i vrhunsku produkciju pa je ostavio puno prostora za naše glasove što je dovelo do sretne povezanosti – rekao je splitski muzičar za portal CroatiaWeek

Koordinator čitavog projekta bila ja Tatjana Rau, a video je nastao pod režiserskom palicom Željka Petreša. Za scenarij se pobrinuo upravo Goran Karan, a glumica u spotu je Zara Luccia Kačurov. 

Kačurov kaže kako ga je posveta posebno dirnula i izazvala kod njega emocije.

U toj pjesmi vidio sam i osjetio sve rane mog rodnog grada i težinu vlastite nesposobnosti da u tom trenutku budem tamo gdje pripadam, s onima kojima pripadam – rekao je Goran Kačurov. 

Emotivnu numeru “Ima jedno svjetlo” poslušajte u nastavku.

Komentariši