Naslovi

Al'Dino o novoj pjesmi Hanke Paldum: mislim da je to jedno od mojih najvećih umjetničkih dostignuća

Aldin Kurić, poznatiji kao Al'Dino, čija karijera traje više od dvije decenije vrijedno je radio na novom djelu. Ovaj put napravo je izvrsnu muziku i tekst za Hanku Paldum i pjesmu „Ljubav svih vremena“. Mnogi su ga okarakterisali kao neviđenog talenta na ovim prostorima, budići da je jedan od rijetkih pjevača u Bosni i Hercegovini koji sam stvara, piše, komponuje i pjeva.

Kada stvara, Al'Dino stvara srce. Upravo takva i jeste nova pjesma na kojoj je radio zajedno sa ekipom Hayat Produkcije. Naglašavamo da ovo nije prvo djelo koje je Al'Dino radio za Hanku.

Drago mi je da je pjesma započela svoj novi život i mislim da je to, pored pjesme Mojoj majci jedno od mojih najvećih umjetničkih dostignuća i nadam se da će i ona postati antologijska,za sva vremena kao što joj i naslov govori. Rijetki su pjevači koji mogu stopostotno realizovati moju emociju i ono što sam zamislio,a to je zasigurno naša diva i bezvremenska i jedina Hanka. Sad nam ostaje da sačekamo reakciju publike, a ja vjerujem da će im ova pjesma ispuniti dušu kao i meni dok sam je stvarao. Hvala i Hayat produkciji na velikoj pomoći i strpljenju jer s nama umjetnicima nije nimalo lako raditi u fazama kad iz sebe izvlačimo ono najsuptilnije i rađamo novo djelo– rekao je Al’Dino.

Komentariši