Naslovi

Ahmed Švrakić o novoj pjesmi Hanke Paldum: Ovog puta Al’Dino je, u saradnji sa našim Arelom i Mehom napravio pjesmu koja nema rok trajanja

Hanka Paldum je premijerno predstavila svoju novu pjesmu u sklopu Ilidžanskog festivala. Pjesma je izašla iz Hayat production studija, a ekipa Produkcije vrijedno je radila na ovom djelu.

U svoje lično ime i u ime kompletnog tima Hayat produkcije čestitam svima na odlično urađenom poslu, jer ovo se zove umjetnost. Izuzetno sam ponosan na kompletan tim Hayat podukcije, na naš muzički studio jer je uradio još jednu vrhunsku pjesmu. Ovoj pjesmi dali smo vizuelni identitet, a na realizaciji radila je također ekipa Hayat produkcije sa Anisom Mujanovicem na čelu. Mi smo tu da stvaramo umjetnost. U našem muzičkom studiju okupili smo najbolje autore i muzičare, te  sa takvima ljudima odličan rezultat ne može izostati. Ovog puta Al’Dino je, u saradnji sa našim Arelom i Mehom napravio pjesmu koja nema rok trajanja. Kada poslušate  znat ćete o čemu pričam. Čestitam i dragoj Hanki, a mi nastavljamo I bolje I jače. Muzika nema granice- rekao je direktor Hayat produkcije Ahmed Švrakić.

Pjesma je snimana u Isa-begovoj tekiji i hotelu „Evropa“ i na najbolji moguči naćin predstavili su riječi i emociju nove Hankine pjesme. Za našu Hanku ovo je bilo sjajno iskustvo gdje je opet uspjela pokazati zašto nosi nadimak bosanskohercegovačke dive. Na zvaničnom YouToube kanalu Hayat produkcije možete premijerno poslušati pjesmu „Ljubav svih vremena“.

Komentariši