Naslovi

Mejaši: Tamburaši u starkama spremni za dobru zabavu

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, spremni su za dobru zabavu u Vodicama gdje su prošle godine nastupili s hitom “Blago nama”.

Kod nas se promijenilo od prošlog festivala što smo godinu stariji, neki su se oženili, neki će se tek ženiti, a i pandemija nam je uštedjela neki novac jer nismo trošili benzin da bi otišli na koncerte. Jedva čekam da se to sve skupa vrati pa da potrošimo opet na benzin i vratimo se na scenu, kaže Nikola Bosilj.

Svaka pjesma nam je novi izazov i uvijek pokušavamo biti drugačiji od drugih. Lijepa je ta reakcija publike kad mi napravimo budale od sebe, kao što uvijek radimo. No, nama je to interesantno jer pokušavamo svaku pjesmu predstaviti na nekakav zanimljiv način, ističe pjevač Edo Drakulić.

Mejaši na CMC festival stižu s pjesmom “Nije to vino” koja će se naći na novom studijskom albumu koji će izaći nešto prije festivala.

Pjesma je totalno drugačija od dosadašnjih pjesama Mejaša. Tipičnu ljubavnu priču okrenuli smo u svoju korist i na naš mejaški način je uobličili, kaže Nikola i dodaje kako će biti pravi cirkus kad oni izađu na binu CMC festivala.

Komentariši