Naslovi

Prvi HP Song Battle je dobio svog pobjednika

HP Song Battle u organizaciji Hayat Produkcije izazvao je interesovanje kod velikog broja amaterskih pjevača. Ideja koja stoji iza takmičenja jeste podrška mladim ljudima koji su talentovani i žele da napreduju. Pobjednik osvaja svoju pjesmu koja će ga, sigurni smo, pogurati u njegovoj daljoj karijeri.


Organizovali smo ovo takmičenje da otkrijemo nove talente, promovišemo autorski rad i da otkrijemo male izvođače. Htjeli smo da im damo šansu jer se upravo tu često kriju najveći talenti, rekao nam je producent Arel Češljar, čija ideja je i bila kreiranje ovog takmičenja.
Glasanje za HP Song Battle trajalo je sedam dana. Takmičari su za to vrijeme vršili promocije svog rada i svog talenta.


Prvi HP Song Battle dobio je svog pobjednika i to je Arnel Joldić. Mladi takmičar koji nam dolazi iz Tešnja i koji se takmičio sa pjesmom „Romanija“.

Drugo mjesto osvojio je Elvin Bajrić kojem ovo takmičenje nije prvo na kojem je učestvovao. Elvin se publici predstavio sa pjesmom „Mina“.

Budući da je Hayat Produkciji najvažnija fer igra, i da nismo mogli zažmiriti na promovisanje svog rada koje nije adekvatno, naš stručni tim ljudi odlučio je da imamo i pobjednika Produkcije. Ovog puta simpatije je osvojila Medina Hadžić iz Tešnja. Medinin glas i trud je prepoznat i pored pobjednika publike, odlučili smo i nju nagraditi pjesmom.

Sigurni smo da ovo nije jedino takmičenje koje će organizovati Hayat Produkcija i da ćemo otkriti još dosta mladih talenata i pomoći im u njihovoj karijeri.

Komentariši