Naslovi

Alen Hrbinić objavio još jednu autorsku pjesmu

Nakon pjesama “Stara raja i ti” i “Furam”, Alen Hrbinić je objavio novi singl pod nazivom “Moje srce kuca samo za tebe”. Tekst i muziku za pjesmu je sam pisao Alen Hrbinić, a na aranžmanu je radio zajedno sa Vernesom Ljuštaku.

Drago mi je što je izašla još jedna moja autorska pjesma. Ovo je posebna pjesma za mene, jer je pozitivna, ljubavna i sa puno emocija. Nadam se da će pronaći mjesto u srcima slušalaca jer je pjesma zaista realizovana sa mnogo truda. Kada sam pisao pjesmu, zažmirio sam i prenio u pjesmu sve zamisli i slike koje sam vidio, ali i emocije koje sam osjećao. – izjavio je Alen Hrbinić.

Alen Hrbinić je planirao svojoj publici predstaviti cijeli album, a zamisao je bila da se krajem marta organizuje i svečana promocija albuma u Sarajevu, međutim, zbog vanredne situacije u državi izazvane pandemijom korona virusa, promocija albuma je morala biti odgođena. Međutim, Alen je ipak odlučio počastiti publiku singlom “Moje srce kuca samo za tebe”.

Album je trebao izaći 26. marta, ali zbog situacije sa virusom nismo mogli  održati promociju. Nadam se da će sve to brzo proći, a album će izaći čim prije. – dodao je Alen Hrbinić.

Poslušajte novi singl!

Komentariši