Naslovi

NOVO: Live streaming muzičke produkcije

Live streaming na društvenim mrežama predstavlja reprodukciju sadržaja na principu prenosa uživo i u vrlo kratkom vremenskom periodu je napravio skok od noviteta do nužnosti. Društevene mreže poput Facebooka, Instagrama i YouTube-a su integrisali snimak uživo u svoje platforme, tako da sve veći broj brendova u skladu s tim prilagođava svoje strategije na društvenim mrežama. Na taj način, Hayat Production, nastoji svima onima koje prate sadržaje muzičke produkcije omogućiti još jedan način uživanja u zabavnim sadržajima.

Uočeno je da publika sve više traži live streaming na društvenim mrežama jer on posjeduje elemente ljudskog dodira i topline koji nedostaju običnim postovima i upravo zbog toga će se Hayat Production sve više kretati ka onim tendencijama prema kojima ide i njegova publika.

Projekat HP Live je pokrenut sa ciljem isticanja kvalitete muzike uživo ali je veoma brzo prerastao u projekat u kojem će live streaming na društvenim mrežama biti njegov sastavni dio i jedan od primarnih ciljeva u njegovoj daljnjoj realizaciji.

Ovoga petka (17. 01.) u 20:00 h publika će imati priliku pratiti live streaming mini koncerta Al Dina, poznatog bosanskohercegovačkog kantautora zabavne i etno-pop muzike na YouTube kanalu Hayat Productiona i na zvaničnoj Facebook stranici Hayat Productiona.

Komentariši