Naslovi

Ovog petka live stream: HP LIVE vam donosi mini koncert Al Dina

HP LIVE je projekat muzičke produkcije kojim se stavlja fokus na svirku uživo. Prvi gost HP LIVE-a je bio čuveni Šerif Konjević koji je u muzičkom studiju izveo neprevaziđeni hit „U neki daleki grad“. Drugi gost HP LIVE-a će biti Al Dino, ali će realizacija projekta biti nešto drugačija.

Ovoga puta smo odlučili otići korak dalje i umjesto jedne pjesme organizovati mini koncert. Reakcije koje su uslijedile nakon prvog HP LIVE-a su nas nagnale da ovoga puta pružimo gledaocima više sadržaja u kojem mogu uživati. – izjavio je Arel Češljar, muzički producent Hayat Productiona i pokretač HP LIVE projekta.

Novina je da gledaoci neće morati čekati televizijsko emitovanje mini koncerta, već će imati priliku gledati live stream događaja na YouTube kanalu Hayat Productiona i zvaničnoj Facebook stranici Hayat Productiona. Snimak uživo će biti dostupan kako za vrijeme mini koncerta, tako i za vrijeme snimanja emisije Wow Hayat Production Show čime će gledaoci imati priliku pogledati kako izgleda snimanje jedne zabavno-muzičke emisije.

Novim HP LIVE-om nastojimo kreirati nešto topliju atmosferu za naše gledaoce, ali ih isto tako želimo zaintrigirati. Zbog toga će ovoga puta prilikom snimanja postojati i publika u Hayat Productionu koju će sačinjavati brojne javne ličnosti koji su naši dobri prijatelji ili izvrsni saradnici. Gledaoci su zaboravili kako izgleda jedan dobar dernek i došlo je vrijeme da ih podsjetimo na staru dobru zabavu. – poručio je Ahmed Švrakić, direktor Hayat Productiona.

Direktor Ahmed Švrakić nije želio odati koje ličnosti će se naći među publikom ovoga petka, ali gledaoci će to moći saznati ukoliko budu pratili live stream preko društvenih mreža Hayat Productiona.

Ne propustite live stream ovog petka (17. 01.) od 20:00 h na YouTube kanalu Hayat Productiona i zvaničnoj Facebook stranici Hayat Productiona.

Komentariši