Naslovi

FK „Velež“ i UG „Mostarski Rođeni“ odali priznanje Draganu Stojkoviću Bosancu

Danas su prostorije Hayat Productiona i Hayat TV-a posjetili Dragan Stojković Bosanac i Tarik Veledar, predsjednik Udruženja građana „Mostarski rođeni“. Povod njihovog dolaska je bilo odavanje priznanja Draganu Stojkoviću Bosancu za nesebičnu podršku FK-u „Velež“.

Ispred Udruženja građana „Mostarski rođeni“ uz odobrenje Fudbalskog kluba „Velež“ odlučeno je da se zahvalimo gospodinu Stojkoviću na promovisanju Fudbalskog kluba „Velež“ uživo i pred milionskim auditorijem. Odlučili smo mu uručiti jedan dres FK-a „Velež“ potpisanog od strane svih igrača i dati mu status člana FK-a „Velež“ i UG-a „Mostarski rođeni“. – izjavio je Tarik Veledar, predsjednik UG „Mostarski Rođeni“.

Sitnice čine život. Krupne stvari su veoma lijepe, ali su ponekad veoma opterećujuće. S druge strane, ovo je opet za mene jedna krupna stvar i veliko mi je zadovoljstvo što sam ovo doživio. Ono što sam rekao kada sam imao priliku, rekao sam iz srca i drago mi je da su gospodin Tarik, FK „Velež“, igrači i rukovodstvo s odobrenjem prihvatili taj moj gest i zahvaljujem im se što sam postao član FK-a „Velež“ i UG-a „Mostarski Rođeni“. Posebno bih se zahvalio Hayat TV-u što ste ovo objelodanili na jedan lijep način. – izjavio je Dragan Stojković Bosanac.

Iz Hayat Productiona su poručili da je njihov tim uvijek spreman pokazati javnosti pozitivne priče i promovirati događaje koji su vrijedni hvale.

Hayat TV i Hayat Production su uvijek bile centar jedne pozitivne priče i raduje nas kada publici možemo pored vijesti iz svijeta muzike, donijeti vijesti i iz drugi oblasti, kao što je danas to bio sport. Tako smo danas svjedočili uručivanju jedne lijepe nagrade gospodinu Draganu Stojkoviću Bosancu iz FK „Velež“ i nadamo se da ćemo imati priliku predstaviti još ovakvih lijepih i toplih priča. – poručio je Hasan Kamenjaković, PR manager Hayat Productiona.

Komentariši