Naslovi

Haris Sefer predstavio publici studijsku verziju pjesme „Oblaci“ koju je izveo na Ilidžanskom festivalu

Nakon autorske pjesme „Dragana“ Haris Sefer je objavio novi singl pod nazivom „Oblaci“ koji je publika mogla čuti na Ilidžanskom festivalu prije zvanične premijere pjesme.

„Čast mi je bilo nastupati s ovom pjesmom na Ilidžanskom festivalu i drago mi je da su reakcije bile pozitivne. Sa istom tom pozitivnom energijom i predivnom pjesmom autora Ediba Čengića smo ušli u muzički studio i nadam se da će se ono što smo tamo uradili dopasti publici.“ – izjavio je Haris Sefer.

Ovo je bilo prvo iskustvo Harisa Sefera u novom studiju Hayat Productiona u kojem je nedavno snimio i dvije obrade pjesama „Romanija“ i „U meni jesen je“. Pjesma „Oblaci“ je svoj vizualni identitet dobila na sceni muzičke produkcije.

„Moram se zahvaliti svima iz Hayat Productiona, a naročito  Arelu Češljaru i Mehi Radooviću koji su radili aranžman za pjesmu Oblaci. Što se tiče moje pjesme, nastojali su napraviti nešto posebno i svježe za studijski snimak. Pjesma je dobila novu dimenziju i mislim da su uspjeli identificirati osjećaj koji želimo prenijeti publici. Moglo bi se čak reći da je tekst pjesme prvenstveno jedna topla priča za koju sam pronašao način da je opjevam. – izjavio je Haris Sefer.

Poslušajte novu pjesmu Harisa Sefera!

Komentariši