Naslovi

Mili odabrao novog pjevača Miligrama – jednog od najboljih mladih vokala na Balkanu!

Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika vidjeti vrlo brzo

Jedan od najtiražnijih kompozitora, najboljih producenta i aranžera današnjice, Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda Miligram, nakon višemjesečnih razmišljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove.

Kako saznajemo, riječ je o mladom umjetniku koji se zove Adi Šoše, za kojeg, svi koji su čuli kako pjeva, pričaju da ima anđeoski glas, te da njegova boja glasa i način izvođenja pjesama publiku može vrhunski da zabavi, ali i da u njima probudi najljepše emocije.

Mili je neko ko umije da prepozna kvalitet i to je i glavni kriterij po kojem je birao novog pjevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspio je od Miligrama za ekspresno vrijeme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice.

Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili vjeruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika videti vrlo brzo.

Inače, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pjesmu i spot, koji će svjetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram će imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

S obzirom na to kakve hitove je Mili napravio u svojoj karijeri i da uvijek nadmaši sebe i estradu, ono što će izaći iz Miligram Musica sigurno će biti jedan od najboljih muzičkih proizvoda u 2020.

Hayatproduction.ba/Telegraf.rs

Komentariši