Naslovi

Amir Kazić Leo u Poreču i Puli snimao novi videospot

Ovih dana u Poreču i Puli snimao se je najnoviji muzički videospot za Amira Kazića Lea, za pjesmu   “Reci nešto, al’ ne šuti više”. Autor kompozicije je sam Leo, tekst je napisao Fayo, a aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević u režiji Katje Restović.

Snimanje se odvijalo u srijedu u Villi Raush u Poreču, , a u subotu  u Domu branitelja u Puli.  Naša domaćica je bila Olovera Petović. Scenarij kojeg isto potpisuje Restović govori o usamljenosti muzičara, koji svoju sreću, iako slavan i uspješan, ne pronalazi u ljubavi. Restović potpisuje i montažu ovog spota.

Snimanje je bilo vrlo zahtjevno, ali rezulati su odlični. To mogu zahvaliti dobroj pripremi snimanja, sjajnim saradnicima, te  izvrsnom izvođaču i mom dragom prijatelju Leu, sa kojim mi ovo naravno nije prva saradnja. – izjavila je Restović.

Snimateljska ekipa je i ovog puta Rose art uz kameru Josipa Pina Ružića i njegovog asistenta Marina  Brkljače, dok je make up radila Terezija Ruzić. Organizator snimanja bio je Fabris Radin, koji je uz svoju plesnu partnericu Dariu Udossi, uprizorio još  neke uloge u spotu. Fotografi koji su učestvovali u snimanju spota kao glumci ( Nenad Šimunović& Danilo Pavletić) ujedno su i potpisnici ovih fotografija.

Uskoro očekujemo i premijerno prikazivanje spota.

Komentariši