Naslovi

Amir Begović objavio prvu pjesmu i poručio “Haos mi je u duši”

Mladi Visočanin, Amir Begović, u prošlogodišnjem muzičko-zabavnom takmičenju ZMBT je došao do finala i osvojio visoko treće mjesto. To mu je osiguralo snimanje pjesme i videospota pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production. Njegova prva pjesma nosi naziv „Manje, više“.

„Takmičenje u ZMBT-u mi je bila odskočna daska za posao kojim se želim baviti i jako sam ponosan na svoj uspjeh i na pjesmu koju sam dobio kao nagradu. Uloženo je jako puno truda u pjesmu „Manje više“, pjesma je brza i dinamična i smatram da je zbog toga bila odličan izbor za mene. Ja sam se pronašao u ovoj pjesmi, a nadam se da će se dopasti i publici.“ – izjavio je Amir Begović.

Tekst i muziku za pjesmu je radio Kenan Ferhatović, a na aranžmanu su zajedno radili Arel Češljar, Meho Radoović i Kenan Ferhatović. Videospot za pjesmu je urađen pod režiserskom palicom Kenana Pekića.

„Amir Begović ima jako mnogo talenta. Stilom pjevanja ostaje vjeran narodnoj muzici jer nismo željeli mijenjati ono što je jako uspješno radio u toku takmičenja. Pored toga što je Amir Begović dobar pjevač, on je i izvrstan zabavljač što je jako bitno u showbiznisu.“ – izjavio je Arel Češljar izvršni producent Hayat Productiona.

Poslušajte novu pjesmu Amira Begovića.

Komentariši