Naslovi

Novi aranžman za prekrasnu baladu Kemala Hasića donosi osvježenje za stare hitove

Kemal Hasić

Poznata pjesma “Ako je moguće”, prekrasna balada prvobitno objavljena prije petnaestak godina, doživjela je novi aranžman zahvaljujući muzičkom producentu Arelu Češljaru, te smo joj dali i novi naziv “Prestanem voljeti”.

Tekst i muziku ove dirljive pjesme napisao je cijenjeni bh. autor Zaim Poturić. Njegovi stihovi, poput “Ako je moguće da zaledi more ljeti, svog rođenja čovjek da se sjeti, tako je moguće da i ja tebe prestanem voljeti,” ostavljaju jak utisak i diraju dušu.

Kemal Hasić, izvođač poznat po svojim hitovima i sjajnom glasu, ponovo je otpjevao ovu pjesmu u punom sjaju. Njegova interpretacija donosi svježinu i emociju, vraćajući nas u vrijeme kada je ova pjesma doživjela veliki uspjeh. Hasićev glas, pun topline i emocije, savršeno prenosi poruku pjesme i dodaje joj novu dimenziju.

“Nismo dozvolili da ovakva pjesma bude na granici sjećanja. Dali smo joj novi aranžman, novo ruho i novo srce, kako bi ponovno zasjala među ljubiteljima dobre muzike”, poručuju iz Hayat produkcije.

“Ako je moguće” je pjesma koja zaslužuje da bude ponovno otkrivena, a Kemal Hasić je svojim izvanrednim talentom osigurao da je slušatelji nikada ne zaborave.

Slušajte novu verziju pjesme “Ako je moguće” pod drugim nazivom “Prestanem voljeti” i prepustite se čaroliji zvuka koji podsjeća na najbolje trenutke naše muzičke prošlosti, sada obogaćene modernim aranžmanom i nevjerojatnim glasom Kemala Hasića.