Naslovi

Zvuk Autentičnosti: Razgovor o muzici, prijateljstvu na estradi i važnosti autorskih prava s Kemalom Hasićem, Slađanom Mandić i Emirom Haljkovićem

Haya Production Show

Još jedno februarsko izdanje naše emisije Hayat Production Show!

Za vas pripremili posebno intrigantnu emisiju, obogaćenu osvrtom na autorska i srodna prava. Razgovarali smo o značaju ove teme za muzičare, autore i izdavače, istražujući kako se ova pitanja odražavaju na muzičku industriju.

Uzbuđeni smo što smo u studiju ugostili dva sjajna muzička gosta – Kemala Hasića i Slađanu Mandić i direktora Fonograma Emira Haljkovića.

Razgovarali smo s njima o svim aspektima njihovih karijera, istražujući prijateljstvo na estradi, ali i osvrt na težak posao kojim se bave. Koliko je zaista teško biti muzičar? Kroz koje izazove prolaze na svom umjetničkom putu?

Pored toga, dotakli smo se i važnosti domaće muzike za našu državu i privredu.

Koliki je njen doprinos kulturnom identitetu i ekonomiji? Saznaćemo kako muzika oblikuje našu svakodnevicu i donosi radost, ali i podršku umjetnicima koji je stvaraju.

Ne propustite ovu fascinantnu emisiju punu muzičkih tonova, razgovora o umjetničkom stvaralaštvu i važnosti autorskih prava. Kemal Hasić, Slađana Mandić i mnogi drugi zanimljivi segmenti vas očekuju u subotu 24.2.2024.godine u Hayat Production Show!