Naslovi

Zdravko Čolić snimao spot u Sarajevu za novu pjesmu

Čola i novi spot

Jedan od najvećih muzičkih imena na Balkanu, Sarajlija, Zdravko Čolić, trenutno boravi u svom rodnom gradu radi snimanja videospota za svoju najnoviju pjesmu.

Ovaj poznati pjevač odabrao je Bečku kafanu hotela “Evropa” kao mjesto za snimanje. Za režiju spota brinuo se renomirani reditelj Arnej Misirlić.

Snimanju su prisustvovali brojni statisti i trubači, dodajući poseban šarm i energiju cijelom projektu. Atmosfera tokom snimanja bila je vesela, odražavajući Čolićevu opuštenu i pozitivnu energiju koja ga je proslavila kao jednog od najomiljenijih izvođača na Balkanu.

Osim što je poznat po svojim izvanrednim muzičkim talentima, Zdravko Čolić je također stekao reputaciju jednog od najpoznatijih i najcijenjenijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni.

Njegova dugogodišnja karijera obuhvata mnogobrojne hitove koji su postali evergreeni. Njegova prisutnost na muzičkoj sceni i dalje je neosporno snažna.

Snimanje ovog spota samo je još jedan u nizu događaja koji potvrđuju Zdravka Čolića kao umjetnika čija popularnost ne jenjava, već se nastavlja širiti i privlačiti obožavatelje širom Balkana i šire.

Na snimanju je vladala vesela atmosfera.