Naslovi

Popularni Čola suprugu krije ko zmija noge: evo kako ona izgleda

Popularni Sarajlija Zdravko Čolić slovio je uvijek za miljenika mnogih žena. No, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj – prelijepoj supruzi Aleksandri, s kojom ima dvije kćeri.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se još 2001. godine, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti.

„Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“ – rekao je tada Čolić, koji posljednjih godina živi na relaciji Sarajevo – Beograd.

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra, popularni pjevač je za jedan magazin izjavio:

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli zabavljati. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige “–  dodao je popularni Čola.

Iste godine kada su se vjenčali dobili su prvu kćer – 1. oktobra 2001. godine rođena je Unaa. Pet godina kasnije, 10. augusta 2006. Aleksandra je na svijet donijela i kćerku Laru.

Komentariši