Naslovi

Hristina sjajnim prvijencem “Sami zajedno” najavila debitantski album

Mlada kantautorica, producentica i umjetnica Hristina, emotivnim pop singlom “Sami zajedno” najavljuje svoj debitantski album “Bedem”.

Za gotovo sve pjesme na albumu, uključujući “Sami zajedno”, Hristina je napisala muziku i tekst simultano, a to dokazuje o kakvom se talentu radi. Za najavnu pjesmu aranžman su, uz Hristinu, napravili Andreja Ostojić, Filip Vlatković i Darko Lukić.

Već se u samom naslovu albuma, odnosno najavne pjesme vidi o čemu se radi. Glavna tema je otuđenost, odnosno usamljenost čak i kada smo okruženi ljudima. Glavno pitanje je jesmo li stvarno sami ili smo zajednica samih, ili pak zajedno pobjeđujemo samoću. Odgovor će slušatelji otkriti slušajući album. Čini mi se da je jedan od najvećih izazova kantautora i autora pronaći.nove načine na koje se nešto može reći. Sva stanja su već više – manje proživljena, sve priče su već ispričane, tako da je stvar u načinu na koji mi donosimo priču nekom dubinom, nijansom i novom perspektivomobjasnila je Hristina o novi singlu i motivaciju iza albuma.


Singl “Sami zajedno” jedna je od radiofoničnijih numera na albumu, a uz njega ide i fantastičan videospot visoke produkcije koji je pun značenja, simbolike i najava.

Sve to će slušateljima i gledateljima dati jednu zaokruženu cijelinu i potpun doživljaj pjesme. Redatelj spota je Stefan Krasić, redatelj fotografije Miloš Krasulja, a za montažu je zaslužan Marko Mitrović. Prekrasnu koreografiju i performans u spotu koji privlači pozornost izveli su Marta.Šumonja Ćirić, Đorđe Babić, Kristina Cvetković i Saša Ševo. Pune ruke posla na zahtjevnom setu ovog velikog projekta imali su i šminkerica Jovana Marković.te stilist Dejan Iglendža, koji su spot vizualno učinili vrlo atraktivnim.

Rad na ovom projektu bio mi je izvanredno iskustvo koje je u moj život donijelo mnogo predivnih ljudi koji me podržavaju i koji su spremni uložiti ljubavi, vremena i znanja u projekt bez ijednog postavljenog pitanja. Takva energija bila je i na setu snimanja spota. Ne smije se zaboraviti činjenica da ja nisam jedina ugradila sebe u ovaj projekt. On svoj finalni oblik duguje ljudima koji su dijeliće sebe nesebično ugradili u njega. Svima se mnogo zahvaljujem i puno ih pozdravljamrekla je Hristina.

Do sada smo Hristinu imali priliku vidjeti u ulozi back vokala na koncertima Željka Joksimovića, a predstavila se publici i solo izvedbom na njegovom nedavnom koncertu u punoj Areni Zagreb. Talentirana umjetnica trenutno je u procesu sastavljanja benda, a nada se da će uskoro doći nastupi na kojima će predstaviti svoje pjesme publici jer je to najveći izazov i ostvarenje sna. 

Fotografije: Vojislav Gelevski