Naslovi

Matíja se u dobrom duhu vraća na CMC Festival

Matíja se u dobrom duhu vraća na CMC Festival

Ako CMC festival u Vodicama gledamo kao na muzičku igru, onda u toj igri i ove godine definitivno ostaje svestrana riječka umjetnica Matíja. Biti će to njen drugi nastup na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama nakon što je oduševila publiku prošle godine pjesmom “Ti bi promijenio sve”.

Matíja će se ove godine predstaviti pjesmom “U igri ostajem ja”, koja ima snažnu poruku i modernu muzičku produkciju. Muziku i aranžman napravio je Duško Rapotec Ute, a za tekst je zaslužan Robert Pilepić.

Prošle godine mi je bilo odlično, bila sam pod dojmom sjajne atmosfere i ljubaznosti organizatora. Ostalo mi je toplo sjećanje i baš sam uzbuđena zbog ovogodišnjeg nastupa. Imam sjajnu festivalsku pjesmu snažne poruke s kojom se nadam osvojiti publiku. Borim se da uspijem u svemu, kao i svi mi, a to će publika prepoznati – uzbuđeno je rekla Matíja.

Svako jutro je novi početak, a svako izdanje CMC festivala nova prilika za boravak i uživanje u Vodicama. Da bi igra bila potpuna, Matíja već sada zna da će sa sobom 10. i 11. juna ponijeti dobru volju i vrhunski pripremljen nastup.