Naslovi

Poznat datum velikog koncerta Dine Merlina u Beogradu

Dino Merlin Koncert

Službeno potvrđen datum koncerta Dine Merlina.

Nakon osam godina Čarobnjak se vraća u Beograd.

Koncert je zakazan za petak, 17. novembar u Štark Areni.

Na društvenim mrežama dijeli se oduševljenje publike koja jedva iščekuje spektakl.

Merlinova turneja “Mi” obara sve rekorde posjećenosti i svi bi željeli biti dio tog spektakla.

Dino Merlin ide u korak s vremenom: kako tehničkom, tako i onom koji vodi do mladih, te tako svaki put podiže ljestvicu svih standarda.

Ne postoji izvođač u regiji koji tako ekspresno, bez ijednog plakata i reklame može rasprodati grandiozne prostore kao što su Arene. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo ljeto, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri arene zaredom.

Po broju održanih koncerata u arenama širom Evrope, kao i po broju fanova te rekordnog roka u kojem ih rasprodaje, ovaj sarajevski umjetnik može zlatnim slovima da se upiše u historiju domaće muzičke industrije. U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dine Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom.

Publika će, pored najnovijih hit singlova i omiljenih pjesama iz njegove četrdesetogodišnje bogate muzičke karijere, uživo imati priliku i premijerno da čuje neke od dobro poznatih hitova, ali u potpuno novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti vrhunskoj muzičkoj čaroliji po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora! Ulaznice za koncert u Štark Areni bit će u prodaji od ponedjeljka, 24. jula.