Naslovi

Ferid Avdić: najljepše pjesme vežu se za kafanu

Ferid Avdić, čovjek koji je od prijašnjih vremena bilježio milionske tiraže. U vremenu kada su mogli do publike doći samo oni najprobraniji I najkvalitetniji vokali, isplivao je u sami vrh tadašnje jugoslovenske estradne scene. Iako su njegovi hitovi zaista bezvremenski, Ferid je ostao skroman. Ostao je svih ovih godina isti: odličan pjevač, dobar kolega I veliki prijatelj.

Najljepše pjesme vežu se za kafanu. Pobjegneš od svojih misli u neku drugu dimenziju, pa zapišeš ono o čemu ti srce šapuće. Nova Feridova pjesma je upravo takva! Nije izašao iz okvira svog žanra, ali je idalje stvorio pjesmu koju će sve generacije sa uživanjem da slušaju.

Nova pjesma nosi naziv “Da te nije kafano”, a Ferid je za ovo djelo sam pisao tekst i muziku. Prateći vokal je Hasiba Agić, a harmonike je odsvirao dobro poznati Muamer Kebić. Još jedan ugovor potpisan je u Hayat Produkciji, a sigurni smo da će, ova pjesma sa specifičnim štihom narodne muzike, osvojiti vaša srca.

Pjesma će publici biti predstavljena uskoro, a više informacija moći ćete dobiti na društvenim mrežama Hayat Produkcije.

Komentariši