Naslovi

Frtutma Kids: Pjesma “Raketa” ima snažnu univerzalnu poruku

Raketa

Premijera pjesme “Raketa”

Frutma Kids bend sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na Međunarodnom festivalu Mali Mef 2023 u Čakovcu (Hrvatska) u subotu, 29. jula 2023. godine.

Bend će se predstaviti svojom najnovijom pjesmom “Raketa”, koja će sigurno oduševiti publiku svojim zaraznim ritmom i energijom.

Mali Mef je jedan od prestižnijih dječjih festivala u regionu, okupljajući talentovane mlade izvođače iz cijelog svijeta. Frutma Kids bend ima čast da drugi put bude dio ovog značajnog događaja i jedva čekaju da podijele svoju muziku sa publikom.

“Raketa” je dječja pjesma koja kombinuje energične ritmove sa veselim tekstom, što je postalo zaštitni znak Frutma Kids benda. Pjesma je izuzetno uzbuđujuća i vesela, i oduševit će publiku svojom energijom i optimizmom.

Svojom zanosnom melodijom i inspirativnim tekstom, ova pjesma prenosi snažnu poruku ljubavi i zajedništva.Muzička pozadina ove pjesme je puna ritma i melodije koja će vas natjerati da zaplešete i pjevušite zajedno s njom.

Od prvih taktova, ritam će vas osvojiti i neće vas pustiti do samog kraja.Tekst pjesme nosi poruku o ljubavi koja putuje svijetom i donosi radost svakom srcu koje je otvoreno za nju. Svojom jednostavnošću i pozitivnom atmosferom, pjesma nam govori o važnosti širenja ljubavi među svim ljudima, bez obzira na granice i prepreke.

Edi i Una, izvođenjem pjesme “Raketa” prenose snažnu emociju i entuzijazam svojim vokalom.

Njihova strastvena izvedba čini pjesmu još moćnijom i emotivnijom. Iako tematika ljubavi putuje kroz vjekove, pjesma “Raketa” donosi modernu produkciju koja će privući širok spektar publike, od mlađe do starije generacije.

Pjesma “Raketa” ima snažnu univerzalnu poruku koja nadmašuje jezične i kulturne barijere. Svi se mogu povezati s ljubavlju i željom za širenjem dobrote među ljudima.Ova zarazna pjesma, uz svoju jednostavnu i snažnu poruku, postaje prava himna ljubavi i zajedništva.

Publika će se osjećati inspirativno i pozvano da šalje ljubav, upravo kao što to čini “Raketa” koja putuje oko svijeta šireći svoju dušu iz srca izvođača. Bez sumnje, ova pjesma će osvojiti srca slušatelja i postati hit kojem se svi rado vraćaju iznova i iznova.

Tekst i muzika: Edib Čengić Aranžman: Arel Češljar i Meho Radoović Produkcija: Hayat

Production

Pogledajte spot i poslušajte pjesmu: