Naslovi

Pjevač grupe Retro Dženan Rakić uspješno završio takmičenje

Pjevač grupe Retro Dženan Rakić uspješno završio takmičenje

Jedan od učesnika ovogodišnje sezone Zvezda Granda bio je i pjevač grupe Retro Dženan Rakić koji je briljirao tokom cijele sezone te opravdano važio za jednog od favorita ovog takmičenja.

Uz naporan rad te mentorstvo Đorđe Davida uspio je stići sve do finala gdje je završio takmičenje među top 8 učesnika ovogodišnjeg izdanja.

Od uličnog svirača do finala Zvezda Granda, pokazao je nevjerovatan talenat na velikoj sceni i za kratko vrijeme osvojio veliki broj simpatija publike koja mu je prognozirala visok plasman u samoj završnici takmičenja.

Iako nije uspio da se plasira u top 4 tvrdi da je uprkos blagom razočarenju koje je doživio kada je ispao, zadovoljan svojim uspjehom.

Ipak, vremena za odmor nema jer nakon završenih snimanja kreće ljetna sezona svirki sa grupom Retro koja je, dok se Dženan takmičio, vrijedno radila u studiju i zajedno s njim pripremala pjesme za prvi autorski album.

Uskoro možemo očekivati spot za novu pjesmu “Drama” sa kojom će grupa Retro najaviti i izlazak istoimenog albuma u saradnji sa Hayat Produkcijom.