Naslovi

Severina i Sandi objavili novu verziju pjesme koja je obilježila 90-e

Severina i Sandi

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma “Sorry”, naslovnu pjesmu “Sorry” te “Metak” feat. Nucci, a koje su u samo sedam dana pogledane 1,8 miliona puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je juče u podne objavila još dvije nove pjesme: “Pravda za ljubav” te “Nebo” feat. Sandi i KIMMV.

I dok je “Pravda za ljubav” prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija “Neba”, pjesme koja je obilježila devedesete.

‘‘Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije, pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama.

‘Nebo‘ je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu – poslušajte!

Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ‘razvalio‘, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome…‘‘, izjavio je Sandi.