Naslovi

Poklon za Dan zaljubljenih: Alen Hrbinić ekranizirao još jednu pjesmu s aktuelnog albuma „Furam“

Alen Hrbinić

Svaki je dan – dan za ljubav, ali jedan u godini ipak je poseban. Danas slavimo ljubav, a Alen Hrbinić poklanja publici spot za pjesmu s aktuelnog albuma „Furam“. Riječ je o numeri „Još si uzdah moj“ za koju je sam pisao tekst i muziku.

Uprkos mjerama koje su na snazi uspješno smo snimili spot za pjesmu „Još si uzdah moj“, sedmu po redu na mom debitantskom albumu „Furam“ – rekao je Hrbinić.

Podsjećamo da je Alen Sarajlija s njemačkom adresom, gdje da su trenutno na snazi restriktivne epidemiološke mjere. Iako je bilo izazovno, uz brojna ograničenja ekipa se uspjela snaći i snimiti kadrove, te pokloniti ovoj numeri vizuelni identitet.

„Još si uzdah moj“ je ljubavnog karaktera i budi sjećanja na bivšu ljubav, njeno lice i oka sjaj. U ovim izazovnim vremenima za sve nas, moramo se okrenuti zajedništvu i ljubavi. Spot je nastao pod rediteljskom palicom Dejana Niševića, a u videospotu se pojavljuje prekrasna djevojka Katarina Benkova.

Ovo je idealno vrijeme za premijeru novog spota.

S nestrpljenjem čekam prve reakcije moje vjerne publike za koju pripremam još muzičkih noviteta. Svima vama želim da uvijek volite i budete voljeni, da uživate u dobroj muzici, pjesmama i mom novom spotu. Čuvajte sebe i vaše najmilije! – zaključuje Alen za hayatproduction.ba

Premijeru spota pogledajte na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Komentariši