Naslovi

Toni Cetinski poručuje: “Ima nešto”

Toni

Tony i cijela njegova ekipa još jednom ponovno dokazali zašto su godinama pri samome vrhu regionalne muzičke scene

Tony Cetinski, čovjek koji pomiče muzičke granice svojim nastupima, maestralnim izvedbama te zavidnim vokalom, ne libi se izlaska iz komfor zone kad je u pitanju i sama muzika, donosi nam pravo osvježenje novim singlom „Ima nešto“.

Brzi ritam i energičnost savršeno opisuje duh i srce muzičara koji nikada ne miruje, te vječito sa svojom ekipom radi na nečemu novom i drugačijem. 

Tako je udružio snage sa poznatim autorom Nenom Ninčevićem sa kojim je već sarađivao i koji potpisuje ovoga puta tekst.

Ipak, jedna nova, svježa saradnja sa Branimirom Mihaljevićem zaslužnim za muziku, aranžman i produkciju, Tonyja je posebno obradovala, ‘Često poželim izaći iz svoje komfor zone, a upravo ova nova pjesma ”Ima nešto” je eklatantan primjer za to.

Volim ritam i atmosferu koju ova priča ima, a i jako mi je drago što sam započeo saradnju s još jednim od naših domaćih autora, Branimirom Mihaljevićem.

Cijeli proces stvaranja pjesme, nastao je u njegovom studiju, gdje smo se svi zajedno super zabavili i zasigurno napravili neke nove i lijepe uspomene. Ono što me također iznimno raduje, to je video spot, za koji su ovoga puta bile zadužene ‘Sestrice’, predvođene redateljem Lukom Sepčićem.’

Sam spot je moderan, a opet nosi crtu idealnosti, sve kao jedna najava nekog malo drugačijeg dosad neviđenog Tonyja.  Kako sam tekst govori, ima nešto, nešto što nas unatoč razlikama i životnim poteškoćama spaja, a ogleda se u prikazu povezanosti ljudi u dobru, naročito kada stvari krenu nizbrdo.

Nesvakidašnja pjesma, kao i spot za samog Tonyja bio je jedan veliki izazov, a kako sam kaže, uživao je u samom istraživanju novih zvukova i pomalo drugačijem pjevačkom pristupu.

Na prve reakcije publike nećemo još dugo čekati, a ono što sigurno možemo reći kako su Tony i cijela njegova ekipa još jednom ponovno dokazali zašto su godinama pri samome vrhu regionalne muzičke scene!