Naslovi

NIKOLINA KOVAČ progovorila o pričama da se razvodi – Imali smo krize u braku

O navodnoj bračnoj krizi Nikoline Kovač i Saše Kapora pisalo se u medijima posljednjih godina, a sada je pjevačica riješila da otkrije kako zaista stvari stoje kada je njihova zajednica u pitanju.

Nikolina je rekla da se nada da njihova kćerka neće poći putem svojih roditelja i postati pjevačica, ali ako to odluči da će je podržati.

– Saša ne bi volio da se ona odluči za ovaj posao, ali ako bi odlučila, naravno da bi je podržali. On je u ovaj posao ušao još kao dječak, sa 17 godina. Ali mi se uvijek pojavljujemo zajedno, bolje se razumijemo, ta je prednost. Meni je muka više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vijest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju – rekla je Nikolina i dodala:

– Imali smo manje lijepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigdje nije idelano, svuda postoje manje lijepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali vjerovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju – rekla je pjevačica.

(express/blic)