Naslovi

“Stranger Things” na hrvatski način: Novi spot grupe Pravila igre inspiriran svjetskom hit serijom

Pretpostavljamo da većina vas nije veliki fan kiše, ali fanovi novog singla grupe Pravila igre “Kiše cijelog svijeta” lako bi mogli postati. Kiše cijelog svijeta donijele su pravu bujicu emocija i ovaj singl svrstale u sam vrh najemotivnijih pjesama ovog pop rock benda.

Autor Miro Buljan zavirio je u svoju skrivenu ladicu hitova te izvukao i osvježio ovaj koji je dugo čekao da zagrmi na radijskim stanicama, streaming servisima i u vašim slušalicama. A kad kažemo zagrmi, to i doslovno mislimo jer ni jedna prava kiša ne dolazi bez grmljavine. A grmilo je i na snimanju spota jer za potpuni doživljaj ove emotivne balade, Pravila igre su dali sve od sebe da vam muzičkim spotom dočaraju tekst i vibru Kiša cijelog svijeta, a insprirali su se ni manje ni više nego serijom koja je pomela rekorde gledanosti – “Stranger Things”.

Za ideju spota zaslužan je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda, dok je redatelj Dario Lepoglavec, ideju proveo u djelo.  Kadrovi dvaju svijetova, u kojem se nalaze frontman Ivan Penezić i glumica u spotu Ana Klaudija Stilinović, neodoljivo podsjećaju na atmosferu serije “Stranger Things”, dok su za drugi dio spota u kojem su snimani kadrovi benda članovi benda morali, pogađate – dobrano pokisnuti!

“Naslov pjesme je jednostavno nametnuo činjenicu da ćemo morati snimati scene po kiši. Kako je naš Goran dobio vrhunsku ideju o dvodimenzionalnosti prostora inspiriranu serijom Stranger Things koju smo koristili kao temeljnu radnju spota, ispalo je da nas četvoricu čeka svirka na kiši. Kako zbog kamera i rasvjete nismo smjeli snimati po pravoj kiši odluka je pala na snimanje pod vatrogasnim mlaznicama vode. Definitivno jedno živopisno, mokro i nadasve hladno snimanje koje nikada nećemo zaboraviti.”, rekli su dečki iz benda.

A vi ne morate čekati hladan i kišan dan za uživanje u “Kišama cijelog svijeta”, već možete odmah “stisnuti play” na ovu audio-vizualnu poslasticu.