Pretpostavljamo da većina vas nije veliki fan kiše, ali fanovi novog singla grupe Pravila igre “Kiše cijelog svijeta” lako bi mogli postati. Kiše cijelog svijeta donijele su pravu bujicu emocija i ovaj singl svrstale u sam vrh najemotivnijih pjesama ovog pop rock benda.

Autor Miro Buljan zavirio je u svoju skrivenu ladicu hitova te izvukao i osvježio ovaj koji je dugo čekao da zagrmi na radijskim stanicama, streaming servisima i u vašim slušalicama. A kad kažemo zagrmi, to i doslovno mislimo jer ni jedna prava kiša ne dolazi bez grmljavine. A grmilo je i na snimanju spota jer za potpuni doživljaj ove emotivne balade, Pravila igre su dali sve od sebe da vam muzičkim spotom dočaraju tekst i vibru Kiša cijelog svijeta, a insprirali su se ni manje ni više nego serijom koja je pomela rekorde gledanosti – “Stranger Things”.

Za ideju spota zaslužan je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda, dok je redatelj Dario Lepoglavec, ideju proveo u djelo.  Kadrovi dvaju svijetova, u kojem se nalaze frontman Ivan Penezić i glumica u spotu Ana Klaudija Stilinović, neodoljivo podsjećaju na atmosferu serije “Stranger Things”, dok su za drugi dio spota u kojem su snimani kadrovi benda članovi benda morali, pogađate – dobrano pokisnuti!

“Naslov pjesme je jednostavno nametnuo činjenicu da ćemo morati snimati scene po kiši. Kako je naš Goran dobio vrhunsku ideju o dvodimenzionalnosti prostora inspiriranu serijom Stranger Things koju smo koristili kao temeljnu radnju spota, ispalo je da nas četvoricu čeka svirka na kiši. Kako zbog kamera i rasvjete nismo smjeli snimati po pravoj kiši odluka je pala na snimanje pod vatrogasnim mlaznicama vode. Definitivno jedno živopisno, mokro i nadasve hladno snimanje koje nikada nećemo zaboraviti.”, rekli su dečki iz benda.

A vi ne morate čekati hladan i kišan dan za uživanje u “Kišama cijelog svijeta”, već možete odmah “stisnuti play” na ovu audio-vizualnu poslasticu.