Naslovi

AMAR GILE otkrio šta je obilježilo davnu ljubav sa popularnom pjevačicom

Pjevač Amar Gile Jašarspahić progovorio je o svojim muzičkim počecima, ali i o ljubavi sa kolegicom sa estrade. Riječ je o popularnoj Aleksandri Prijović.

Prošlo je skoro 10 godina otkako je tada mladi Amar Gile odnio pobjedu u takmičenju “Zvezde Granda“. On je sada prgovorio o svojim počecima i kako je došlo do toga da se prijavi za takmičenje.

Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona ‘Zvezda Granda’ i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom. Kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što prije završio. Kada je Saša Popović vidio odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu – rekao je pjevač.

Nakon takmičenja Amar Gile je za kratko vrijeme stekao veliku popularnost. Osim po pjesmama i nevjerovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima. Tu se izdvaja veza sa koleginicom Aleksandrom Prijović.

Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza – rekao je pjevač za „Grand news“.