Naslovi

ALEN HRBINIĆ – Bez najave stigao je novi HIT “Sjećanja”

Alen Hrbinić / Spot "Sjećanja"

Bez najave i pravo na sami vrh play lista! Alen Hrbinić predstavlja novi singl “Sjećanja” koji će se naći na njegovom novom albumu. Ovo je još jedna numera sa albuma na kojoj muziku, tekst i aranžman potpisuje sam Hrbinić.

Dio ekipe sa singla bili su i Dado Marinković (bubanj), Daria Hodnik (prateći vokal), Said Rezić (klavijature), te Mario Raos (gitare).

Kadrovi iz novog spota zabilježeni su na jednoj predivnoj morskoj lokaciji. Riječ je o bajkovitoj Istri i mjestu Medulin. Kadrove je zabilježio Erik, a predivna djevojka Ana, koja se pojavljuje u spotu, dala mu je posebnu notu.

Bilo nam je baš zabavno na snimanju. Ono za čime najviše žalim jesu kadrovi koji nisu snimani iza kamere. Nažalost, za taj dio posla nismo imali vremena, a bilo je dosta toga što se moglo snimiti. Turisti koji su posjetili Medulin uputili su nam pohvale za jako emotivnu pjesmu. Palo je čak i nekoliko autograma – objasnio nam je Hrbinić kroz smijeh.

Alen ima sada već prepoznatljiv stil u kojem daje 100% svoje duše. Singl “Sjećanja” bit će prava poslastica za ljubitelje kvalitetnog pop zvuka.