Naslovi

Svima treba Huzur – Zona Isključenja objavila i drugi singl ove godine

Svima treba Huzur - Zona Isključenja objavila i drugi singl ove godine

Zona Isključenja, bosanskohercegovačka rock grupa, predstavlja drugi singl ove godine.

Nakon nakon pjesme Ne Brini koju su objavili u februaru, u ovaj mjesec maj.su ušli žešće objavivši novi video spot za pjesmu pod nazivom Huzur.

Svima nama treba Huzur (smiraj op. prev.) u ovo vrijeme puno bihuzura! Svi smo mi pod velikim pritiskom svakodnevnice, priča o proteklim i eventualnim.novim ratovima, distorzije životnih navika izazvanih  pandemijom.Jednostavno previše je to za bilo koga ili kako kažemo u pjesmi, “previše za jedan zivot…” – kažu iz benda.

Pjesma kao i većina njihovog materijala je snimana u mostarskom studiju Pavarotti, pod nadzorom Saše Karabataka koji je uveliko zaslužan za zvuk benda. Iza finalnog miksa i masteringa stoji Marin Meštrović s kojim Zona također ima dugogodišnju saradnju.

Video spot Huzur je plod saradnje sa Dejan Miholjčićem i njegovom Kliker Production. Svakako dugujemo posebnu zahvalnost našem prijatelju Dinu Harbinji koji pomogao realizaciju ovog projekta, te našoj balerini iz spota, Ivoni Spahić koja je svojim plesom uveliko uljepšala vizuelni efekt i teatralni izražaj ovog spota – zaključili su.

Singl “Huzur” poslušajte u nastavku! Isključenja