Naslovi

Bili smo na promociji novog singla Jasmina Bureka

Ekipa Hayat Produkcije posjetila je jučerašnju promociju novog singla Jasmina Bureka. Singl nosi naziv “Ljubavi moja” i već je krenuo na put do srca slušalaca i ljubitelja lijepe narodne pjesme.

Burekov novi singl govori o neuzvraćenoj ljubavi. Autor teksta pjesme Edim Kunić, prema riječima Jasmina, u pjesmu je pretvorio svoja lična osjećanjai emocije.

Pjesma ‘Ljubavi moja’ je čista emocija, slušajući ‘demo snimak’ pjesme i sam sam je na neki proživio i doživio. Prvobitno smo zamislili da se aranžman uradi u etno rock maniru, međutim ipak je odlučeno da to bude u mom autentičnom stilu i manirski da liči na moje ranije objavljene pjesme – kaže Burek.

Edim Kunić je radio i muziku zajedno sa Mensurom Bajraktarević i Asharom Kurtovićem. Za aranžman je zaslužan Admir Vatreš, dok su videospot radili Anis Mujanović i Elman Omić. Bureka

Promocija novog singla i videospota održana je u hotelu Evropa, a ovaj projekat došli su da podrže brojn Jasminovi prijatelji sa estrade. Singl “Ljubavi moja” možete poslušati u nastavku.

Burekov novi singl govori o neuzvraćenoj ljubavi. Autor teksta pjesme Edim Kunić, prema riječima Jasmina, u pjesmu je pretvorio svoja lična osjećanjai emocije. Burekov novi singl govori o neuzvraćenoj ljubavi. Autor teksta pjesme Edim Kunić, prema riječima Jasmina, u pjesmu je pretvorio svoja lična osjećanjai emocije.