Naslovi

ALEN HRBINIĆ novim singlom „Pokreni se“ šalje jasnu poruku

ALEN HRBINIĆ novim singlom „Pokreni se“ šalje jasnu poruku

Pop – rock umjetnik Alen Hrbinić predstavlja novi singl i video spot za pjesmu „Pokreni se“. Dodajmo da će se ova pjesma naći na njegovom nadolazećem drugom studijskom albumu.

Alen sam potpisuje tekst, muziku i aranžman. Za videospot je zaslužan Dejan Nišević s kojim Hrbinić nastavlja saradnju na kreaciji ličnog vizuelnog potpisa, koji je postao neodvojiv od onog zvučnog.

Muzika je smisao mog života i nema dana da nekoliko sati dnevno ne sviram ili pjevam. Kroz muziku poklanjam publici svoju energiju i emociju, a oni mi uzvraćaju istom mjerom. To je posebno bitno za autorski rad i nastajanje novih pjesama – otkriva Hrbinić.

Svojim singlom „Furam“ Alen je učvrstio svoju pozicijuz u radijskom eteru, a istoimeni album prvijenac je završio na mnogim listama kao najslušaniji. Sada je vrijeme da publici pokloni nešto novo, ali držeći se svog prepoznatljivog zvuka. Novim singlom „Pokreni se“ nastavlja put osvajanja radijskog etera širom Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Za svoju izdavačku kuću izabrao je ponovo Hayat Produkciju i time još jednom potvrdio povjerenje koje mu je opravdano.

Mislim da je moj jedini adut i uzdanica Hayat Produkcija koja mi pomaže da se u javnosti promoviše sav materijal. Na tome sam im neizmjerno zahvalan – zaključio je Hrbinić.

Singl „Pokreni se“ poslušajte u nastavku, a dostupan je na svim digitalnim paltformama.