Naslovi

Jovana Bojanić predstavila novi singl „Pozdravi bol“ (VIDEO)

Pop pjevačica Jovana Bojanić predstavila je svoj singl „Pozdravi bol“. Nakon velikog interesovanja publike za njen cover „Ko li noćas miluje ti kosu“, vjerna publika na novi singl jedva je čekala.

Singl „Pozdravi bol“ prati i video spot na čijem je nastanku radila ekipa iz Studija „A“. Režiju, editovanje i postprodukciju potpisuje Slobodan Tintor, dok je za fotografiju i svjetlo bio zaslužan Predrag Krstović.

Autor spota je koristio tekst pjesme kao polaznu tačku prilikom izrade scenarija. Međutim tekst kao takav nije utkan u spot, nego je zadržana samo njegova poruka. Radnja je prepisana u svijetu klišea i izlaska protagoniste iz tog svijeta – rekla nam je Jovana.

Iza nove, totalno zarazne pjesme „Pozdravi bol“ stoji provjereni autorski tim kojeg čine Darko Knežević kao autor muzike i dijela aranžmana, Arel Češljar i Veljko Mastilo kao autori aranžmana, dok su stihove pisale Lejla Moćević i Alisa Brulić Polumenta. 

Sarađivala sam sa Arelom Češljarom, Darkom Kneževićem i Mehom Radoovićem. Zajedno smo radili na tome da ova pjesma dobije energiju upravo ovakvu kakva je u završnici dobijena – otkrila je Jovana za hayatproduction.ba

Odnos muškarca i žene je vjerovatno jedan od najznačajnijih i najintrigantnijih ljudskih odnosa. On je izvor najveće ljudske sreće, ali i najvećih muka i  nesreća. Simbolika pjesme je zapravo čista ironija. Ironija muško – ženskog odnosa, ali iz ženskog ugla. Ekipa se poigrala stereotipima i predrasudama, te napravila jedan odličan projekat.

Singl „Pozdravi bol“ poslušajte u nastavku. Bojanić