Naslovi

PREMIJERNO – Dino Memić i singl “Još boli trag”

Nakon tačno godinu dana, Dino Memić ima novi hit! „Još boli trag“ naziv je novog singla, trećeg po redu u karijeri ovog Mostarca.

Dinin novi singl izlazi u sklopu projekta „Zajedno“. Cilj nam je bio jasan: da podstaknemo autora, izvođača i izdavača da nastave razvoj muzičke scene Bosne i Hercegovine. Projekat nazvan „Zajedno“ inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca.

Jedini adekvatan način da se pjesma zaštiti i nađe pravi put do publike jeste da iza nje stane bh. izdavačka kuća. U sklopu projekta „Zajedno“ predstavili smo još jedan hit. Vjerujem da je i ovu numeru, Dinina publika, vjerno iščekivala – rekao je direktor Hayat Produkcije, Ahmed Švrakić.

Tekstom pjesme dominiraju ljubavni motivi, a pisao ga je Nardin Mašić čiji potpis ide i za muziku, Za aranžman su još jednom zaslužni Arel Češljar i Meho Radoović.

Pronaći sreću u bilo kojem životnom području nije lao, pa tako ni u ljubavi, posebno ako je počnemo tražiti. Kada gajimo nesuđenu ljubav, dajemo joj energiju koja nam ne biva uzvraćena. U ovoj situaciji pjesnik će pronaći muzu i napisati nešto jako lijepo, a s druge strane jako bolno. Takav je i singl Dine Memića, pun sjećanja na ljubav koja više nije tu.

Singl „Još boli trag“ poslušajte premijerno u nastavku! Dino