Naslovi

Poznat datum premijere novog singla Elvire Rahić – Otkrila i naziv pjesme

Elvira Rahić ranije je najavila svoj novi singl. Dugo je krila naziv pjesme, a sada je vrijeme da sve otkrije svojoj publici.

Dragi moji prijatelji želim da vam otkrijem nekoliko informacija o svojoj novoj pjesmi. Znate da sam ja neko ko je poznat po imenu „neustrašiva žena“, tako me bar zovu moji prijatelji, i nemam nikakve fobije. Zato sam odlučila da snimim makar pjesmu o fobiji! Tako se zove moj novi singl – otkrila je Elvira.

Na svom novom singlu radila je sa ekipom iz Hayat Produkcije. Novi singl „Fobija“ izlazi u sklopu projekta „Zajedno“ koji je ujedinio autora, izvođača i izdavača. Nakon pauze, Elvira je odlučila da svoju publiku počasti kvalitetnom pjesmom.

Vratila sam se nakon duže pauze. Pjesmu sam radila sa mojim dragim prijateljima prije svega, a izuzetno velikim i kvalitetnim umjetnicima. To su Nardin Mašić, Arel Češljar, Meho Radoović i zaista ih volim, poštujem i cijenim kao ljude i velike umjetnike – dodala je.

Za novi singl upriličen je i spot koji je sniman na Blidinju – savršena lokacija za dočarati sve emocije koje se kriju u jednoj osobi.

Uradili smo također i video zapis za ovu pjesmu i drago mi je što ćete uskoro moći da vidite i čujete nešto novo, nešto jako lijepo i sentimentalno. Naravno, veliko hvala mojoj produkciji Hayat koja se potrudila da mi obezbijedi ovako dobru pjesmu, dobre saradnike, video produkciju. Zaista od srca hvala još jednom! – zaključila je Elvira Rahić.

Premijera novog singla zakazana je za subotu, 16. 10. 2021 godine, u muzičkoj emisiji HP Show, koju imate priliku da gledate od 20 h.

naziv