Naslovi

Gdje je i šta radi Mensur Salkić – Growe?

Mensur Salkić bio je pobjednik zabavno – muzičkog programa “Zvijezda možeš biti ti”. Mnogi ga znaju po njegovom umjetničkom imenu Growe. Takmičenje mu je donijelo dosta nastupa, te je već od prvog pojavljivanja bio aktivan i na terenu.

Što se finala i moje pobjede tiče, nisam baš imao neke sreće jer sam pobijedio u vrijeme kad su Balkan pogodile najveće poplave, pa su moje misli bile prije svega s mojima kući. Nakon svega toga, pjesmu nisam htio objaviti pet mjeseci od poplava iz poštovanja prema svim onim ljudima kojima nije bilo do pjesme,pa sam tu već pomalo bio i zaboravljen – kazao je Salkić.

Međutim, brzo se vratio na scenu, a publika ga je odlično prihvatila. Nije to bila jedina pauza u njegovoj muzičkoj karijeri. Growe

Nakon uspješnih pjesama, povukao se sa estrade i posvetio svom privatnom životu. Muzika je idalje ostala njegova velika ljubav. Shodno tome, nastavio je da stvara nove pjesme i piše odlične tekstove!

Uskoro će se Mensur pojaviti ponovo u velikom svjetlu i u sklopu projekta “Zajedno”. Tu će se predstaviti kao autor, ali i kao izvođač. Pjesme koje vam pripremamo već se “krčkaju”, a više informacija imat ćemo uskoro!