Naslovi

Poslušajte novi singl – LC Lunatic „Za tebe živim“

Pop pjevač Robert Dolovčak, poznatiji kao LC Lunatic, nakon muzičke pauze, vraća se na scenu. Predstavlja vam singl „Za tebe živim“, za koju je muziku i tekst pisao Tihomir Kožina. Novi singl izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

Pjesma je ljetnog, veselog i plesnog karaktera. Želim slušaocima poručiti da uživaju u ljetu i dobrim, veselim, rasplesanim notama koliko god je to moguće u ova vremena – rekao je Robert.

U svom novom singlu, Robert je na suptilan način prenio stanje duše koja je u potrazi za tim divnim osjećajem. Predstavio je vlastitu filozofiju ljubavi. Tekst pjesme navodi nas na zaključak da sve ide u smjeru traženja ljubavi, kao neiscrpnog dijela življenja, ovisno o karakteru. Mada, možda je sve ipak samo zabluda! LC LUNATIC

Na pjesmi, Robert je sarađivao sa dugogodišnjim prijateljima i umjetnicima! Producent pjesme i aranžer je Alen Mozer, koautor aranžmana i instrumentarija je Alvaro Trošić. Za postprodukciju zadužen je bio Ivan de Loco – DJ Suvy.

Za novi singl upriličen je i adekvatan muzički spot. Imate priliku da vidite nešto potpuno drugačije!

Želio sam da spot bude drugačiji od svega što možete vidjeti na muzičkoj sceni. Poklonio sam mu notu nečega drugačijeg i orginalnijeg, a ne samo klasičnog video spota gdje bi tema bila sam tekst pjesme. Spot je adekvatan i za stariju, ali i mlađu ekipu –  istakao je Robert, dodavši da se nada kako će njegov singl naći put do slušaoca.

Poslušajte novi singl „Za tebe živim“ u nastavku.