Naslovi

NODIVO poklanja pjesmu za prvi „Ples“

S velikim uzbuđenjem publika je dočekala premijeru nove pjesme multiinstrumentaliste Nihada Volodera Nodiva. nodivo

Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme „Ples“. Stihove i muziku potpisuje sam Voloder, a dodatni plesni potpis dao je i Mirza Balić koji je odradio dio aranžmana.

„Ples“ je pjesma koja na prvu izmamljuuje osmijeh na lice i nadamo se da će i na vas ostaviti pozitivan dojam – rekao je Nodivo.

Uz dobru poruku koju ćete lako prepoznati u stihovima, pjesmu nosi i zarazan groove koji vas „vozi“ već na prvo slušanje. I ovaj put, u saradnji sa Galaxy Production, pjesma ima visoki standrad kada je u pitanju audio produkcija. Mastering je rađen u Zagrebu kod poznatog Drage Smokrovića.

Tokom svoje desetogodišnje karijere Nodivo je stekao veliko iskustvo, pa mu se sada događa da već tokom snimanja pjesme u studiju dobije ideju za spot. Vizual je nešto drugačiji od onoga što su ljudi navikli da vide. Sa svakom pjesmom ovaj umjetnik nastoji da se mijenja i ponudi nešto novo.

Novi video spot je zanimljive produkcije, koji je sniman u Raštelici nadomak Sarajeva. U spotu su se uključili svi članovi benda koji su zaplesali svoj ljetni ples, a vi singl poslušajte u nastavku!