Naslovi

Legendarni pjevač Željko Bebek u Vodicama

Pjesma “Kupit ću nam sat”, novi je službeni singl i spot legendarnog muzičara. Željko Bebek pojavit će se ove godine u Vodicama.

Pjesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama. Ovaj je singl ujedno i najava njegovog novog studijskog albuma “Mali oblak ljubavi”.

To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora. Ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi – rekao je Bebek.

Nova pjesma već se neko vrijeme može čuti u radijskom eteru i dobila je brojne pohvale vjerne Bebekove pubike. Ovo je ujedno i prvi spot koji je Bebek snimio ove godine. Prethodni “Učini me sretnim”, Bebekov najemotivniji video spot snimljen je u septembru prošle godine. Izostanak koncerata Bebek je iskoristio za rad u studiju i snimanje novih pjesama. Veseli ga što je među pjesmama i njegov prvi duet sa sinom Zvonimirom Bebekom. Zvone je ozbiljno zakoračio u svijet muzike, a osim što ga je publika upoznala kao gitarista na očevima koncertima sad će ga imati prilike i čuti kako pjeva.

Komentariši